Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor

Frågor och svar

Det finns mycket som man kan fundera på när man skall ut och resa. Här samlar vi frågor och svar som vi ofta får. Klicka på kategorierna för att läsa frågorna och svaren i respektive avsnitt.

Valuta och handpengar
Hur mycket pengar behöver jag ha med mig?
På de flesta av våra resor ingår halvpension. På dessa resor behövs lite pengar till lunch och till måltidsdrycker. En rekommendation från oss är 150-200/dag. Givetvis beror det mycket på vilka shoppingvanor och matvanor som man har!
Vad behöver vi för valuta?

Se i faktarutan under respektive resmål vilken valuta som är aktuell! Euro växlas bäst på bank eller på forex kontor. Våra reseledare har ingen möjlighet att växla valuta under resans gång, men hjälper gärna till att hitta växlingskontor om det skulle behövas.

Betalning
När skall resan betalas?
Vid bokningen betalas en anmälningsavgift 500:- Slutbetalningen sker 20 dagar före avresa. Vi skickar hem en bokningsbekräftelse som innehåller information och 2 inbetalningskort.
Hemkomst
När kommer vi hem?
Generellt på våra flerdagsresor så är hemkomsten under kvällen. Eftersom mycket kan ske på resvägen anger vi ej exakta hemkomsttider. Det finns alltid telefon på bussen för dem som vill ringa hem för hämtning.
Sök resa
Sök resa
Guide-Tips