Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor

Om Erlings Resor

Erlings Resor är det lilla företaget med de stora möjligheterna!Sedan nära 40 år arbetar vi med alla sorts resor. Vår styrka är flexibilitet och att vi har många mycket bra samarbetspartners i hela Europa. Resor med buss har blivit vår specialitet! Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s 

Riskklasser. Läs om UC

Med bussen färdas du både praktisk, bekvämt, miljövänligt och billigt! Alla är mycket välkomna till oss! I vår katalog finner du resor för privatpersoner och för grupper. För företag och föreningar gör vi specialarrangemang.

En stabil reseleverantör

Vi är stolta över att ha fått god kreditvärdighet av UC. Vi är därför alltid en trygg leverantör av dina resor.

Samarbetspartner

På flertalet av våra resmål i katalogen samarbetar vi med Reinholds Buss i Malmbäck, Barnarpstrafik i Jönköping och Brunossons Resor i Horred. Detta gör att våra avgångar blir ännu säkrare, att vi kan hålla nere priserna och ge ett större utbud. I faktarutan kan man se när det är någon av våra samarbetspartner som arrangerar resan.

Vi som jobbar på Erlings Resor vill att din resa skall bli så bra som möjligt.

 

Ami
Har Ni tur möter Ni Ami som guide. När hon inte far runt i Europa finns hon på kontoret där hon ser till att även vi andra får veta hur det "fungerar på vägarna". Ett av hennes favoritresmål är Sydtyrolen med Dolomiterna dit hon gärna åker.
E-post: ami@erlingsresor.se
 

Maria
Det är tösen från de småländska skogarna som har stenkoll på alla våra Viking Line resor. Så vill du ut och kryssa är det Mia du ska prata med.
E-post: maria@erlingsresor.se


Diana
I många år har Diana jobbat på Erlings Resor. Med den erfarenheten är det hon som ser till att guiderna har information och material inför varje resa.
E-post: diana@erlingsresor.se


Ingela
Hon tar inte bara hand om ekonomin utan har också många bra tips på resor för grupper både i Sverige och i Norden. Hurtigrutten som finns med på flera resmål i år ligger henne varmt om hjärtat!
E-post: ingela@erlingsresor.se
 

Åsa
Planerar Ni en resa så finns det gott om idéer i hennes huvud...det kan röra sig om alla resmål och arrangemang!  Hon tycker att åka buss är det bästa sättet att resa – roligt, bekvämt, prisvärt och miljövänligt! Det kan inte bli bättre!
E-post: asa@erlingsresor.se


TILLSAMMANS MED VÅRA GUIDER OCH CHAUFFÖRER ÖNSKAR VI ER VÄLKOMNA MED PÅ VÅRA RESOR!
 

Sök resa
Sök resa
Guide-Tips
Amis hörna HB