Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor

Rhendalen

Några besöksmål som hänger med i alla väder är Rhen och Mosel. Kanske Tysklands mer kända och välbesökta områden? Vi väljer att bo i Rüdesheim som är den mest kända byn i trakten. Här blandas korsvirkeshus och smala gränder med restauranger som spelar musik och serverar vin och Rüdesheimers-kaffe. På sluttningarna längs dalen hittar vi gamla riddarborgar, kloster och gröna sluttningar, klädda med vinrankor och vingårdar. De något söta vinerna brukar passa många i smaken. Att åka båt längs med Rhen gör att vi upplever naturen på mycket nära håll. Längs floden flyter vi fram och får säkert veta hur ”ren” Rhen egentligen är? Moseldalen med Cochem och Bernkastel-Kues ligger nära. Båda byarna är välkända för sin charm och för sina viner. Vem har inte smakat Moselblümchen? Vi återvänder till Rüdesheim och Drosselgasse för mer stoj och glam, kännetecknen för området. 

Rhendalen
Rhendalen
Rhendalen
Rhendalen
Rhendalen
Rhendalen
Rhendalen
Rhendalen

Detta ingår i resan

Ingår: Bussresa, logi i 2-bäddsrum, kaffe med fralla dag 1, 6 frukostar, 6 middagar, avslutningsmiddag, färjeavgifter, vägskatter, utflykter enligt programmet, reseledare.

Inga fler avgångar

Nu finns det inga fler avgångar på denna resa men du kan redan nu anmäla ditt intresse för nästa års avresor. Blir intresset stort nog kan vi komma att sätta in extraavgångar.
BRA ATT VETA
Tillägg
Enkelrum 1100:-, avbeställningsskydd 150:-, reseförsäkring
Boende
Central Hotel Rüdesheim på vinfesten www.centralhotel.net
Valuta
Euro
Arrangeras av
Erlingsresor
Mer om resmålet
Central hotel
VÄDER PÅ RESMÅLET