Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor

Kroatien med Makarska -Rivieran

Makarska-rivieran sträcker sig 60 km mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Den dalmatiska kustlinjen och det turkosblå havet lockar besökare från världens alla hörn. Här får man njuta av vita bergstoppar, pinjeträd som sträcker sig ända ner till stranden och den vackra kusten. Vi bor i Tucepi, som är en charmig badort belägen vid foten av Bikovo. Här är naturen bevarad och man får njuta av det kristallklara vattnet och doften och skönheten av pinjeskogen.

Tucepi är känd för sin fyra kilometer långa strand. Den kallas ibland för Kroatiens Copacabana. På Makarska-rivieran är det nästan uteslutande klapperstensstränder, så det kan vara bra att ha med badskor. På stränderna kan man hyra solstol och parasoll. Vi bor på Blu Sun Hotel Alga, som ligger vid stranden. Hotellet har ett trevligt poolområde och en poolbar. Det är en del trappor ner till stranden. Hotellet har en trevlig bufférestaurang. Nära hotellet ligger Restaurang Kastelet, som serverar Medelhavsmat med många fiskrätter på menyn.
Nere vid stranden finns flera trevliga restauranger längs strandpromenaden. Intill hotellet ligger Slatina Sport Center där man kan spela tennis, fotboll, volleyboll, bordtennis med mera. På rummen finns det luftkonditionering, tv, minibar och säkerhetsskåp. Följ med och njut i vackra Kroatien! Hos oss ingår alla utflykter!

Kroatien med Makarska -Rivieran
Kroatien med Makarska -Rivieran
Kroatien med Makarska -Rivieran
Kroatien med Makarska -Rivieran
Kroatien med Makarska -Rivieran
Kroatien med Makarska -Rivieran
Kroatien med Makarska -Rivieran

Detta ingår i resan

ngår: Flyg Kastrup-Split t/r, flygskatter, busstransfer flygplatsen-hotellet t/r, logi i 2-bäddsrum, 7 frukostar, 3 middagar på hotellet, vinprovning och avslutningsmiddag på hotellet, alla utflykter enligt programmet, reseledare.

Inga fler avgångar

Nu finns det inga fler avgångar på denna resa men du kan redan nu anmäla ditt intresse för nästa års avresor. Blir intresset stort nog kan vi komma att sätta in extraavgångar.
BRA ATT VETA
Tillägg
Tillägg: Enkelrum1525:- måltidsdrycker, reseförsäkring.
Valuta
Valuta: Kroatiska kuna.
Arrangeras av
Erlingsresor
Mer om resmålet
Blusun Alga
VÄDER PÅ RESMÅLET