Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor

Norra Italiens sjöar

I nordvästra Italien hittar vi ett flertal sjöar, stora som små och alla med egen karaktär. Under vår resa möter vi några av dessa. Det är kontrasten och blandningen mellan det majestetiska alplandskapet och Medelhavets söder som förtrollar oss. Sedan långt tillbaka har trakten lockat hit adel, författare, konstnärer och turister från hela världen. Gamla städer, kloster, konst- och kulturskatter, magnifika villor och palats, sagolika öar och prunkande trädgårdar speglar sig i de blågröna sjöarnas vatten. Från vårt trivsamma hotell vid Lago Maggiore gör vi utflykter till sjöns vackra omgivningar. Comosjön, Milano och sjöns östra sida ligger i Lombardiet, medan Stresa och västra sida tillhör Piemont, som bl.a. är känt för vin, choklad och tryffel. 

Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar
Norra Italiens sjöar

Detta ingår i resan

Ingår: flyg Kastrup-Milano t/r, logi i 2-bäddsrum, 5 frukostar och 5 middagar. Utflykt till Lago d’Orta med mini-tåg transport mellan parkering/Orta. Utflykt till staden Como med guidad stadspromenad, besök och inträde till Villa Taranto. Utflykten med båt till Borromeo-öarna med guidad visning på slottet och besök på Isola dei Pescatori. Besök med rundtur i Milano, reseledare.

Inga fler avgångar

Nu finns det inga fler avgångar på denna resa men du kan redan nu anmäla ditt intresse för nästa års avresor. Blir intresset stort nog kan vi komma att sätta in extraavgångar.
BRA ATT VETA
Tillägg
Enkelrumstillägg 1900:-avbeställningsskydd 450:
Valuta
Euro
Arrangeras av
Erlingsresor
VÄDER PÅ RESMÅLET