Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor
10 Februari 2016

Ami sänder en vårhälsning!

VÅRFEST PÅ GÅNG!
Hej alla vänner! Vi hoppas att det nya året har haft en bra början, trots det mindre trevliga vädret vi haft. 
Stackars Anton har inte kunnat få sin vanliga vintervila och sömn eftersom snön och kylan
passerade mycket snabbt den halländska kusten. Det har varit lite si och så med det vita t.o.m. i vissa delar av Alperna. Nu går det i alla fall mot ljusare tider och detta på olika sätt.
 
RESEFESTEN 
Ett säkert tecken för vårens ankomst är vår årliga resefest, som nu är den 11:e i raden på den vita Cinderella båten. Söndag 13:e och tisdag 15:e mars går bussarna mot Stockholm och den trevliga kryssningen ihop med alla våra resenärer. Här blir det träff i glada vänners lag, god mat, lättsam underhållning och möjlighet till dans om man vill. Våra guider berättar om årets resor, chaufförerna finns på plats och självklart Anton. Just nu har han stora bekymmer med att välja vilken halsduk han ska ha på festen. . .
Om Du inte ännu har bokat detta, finns det fortfarande en chans.
 
PÅSKEN
Efter festen kommer påsken. Som flera tidigare år innan, har vi en påskresa till den mysiga staden Celle i Tyskland och firar helgen lugnt på vårt sköna hotell. Eller varför inte göra en kryssning till ”grannstaden” Helsingfors och titta om påskäggen är vackrare där.
 
BOKA TIDIGT RABATT
När vi har dansat på båten, firat helgen drar så småningom resesäsongen i gång. Många spännande turer både uppe i Norden och nere på kontinenten har vi planerat för Er.
Till den 16:e februari har vi ännu våra boka tidigt rabatter som betyder lite extra pengar att användas på semesterresan. 
 
VI SYNS
Mellan 22 och 24 februari kan Ni träffa några av oss på Seniormässan i Göteborg eller
den 3 mars på dito i Varberg.
 
Hoppas vi ses! 
Många varma hälsningar från Ami & Anton
Dela på Facebook
Sök resa
Sök resa
Amis hörna HB