Facebook
Följ oss på Facebook
Stäng
Erlings resor
18 Januari 2017

Nytt år, nya möjligheter 2017!!!

 

GOD FORTSÄTTNING PÅ 2017 vill jag och Anton önska alla reskamrater i vårt avlånga land.

NU BLIR DET BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE Regnet piskar i rutan, björkarna böjer sig i stormen, alla lampor och lyktor måste tändas. Grått, grått och grått, ingen vinter – Anton kan inte gå i ide - inga årstider.

Blir det någonsin bättre? SJÄLVKLART! Efter stormen kommer ju lugnet, ljuset, våren och RESORNA!

MEN FÖRST PÅ FEST ombord på Cinderella. I  dagarna fyra ska vi ha det roligt på vår årliga resefest, som också är startskott för den nya säsongen. I år är det 12:e gången, som vi kryssar med Cinderella till Åland. Söndag 19/3 och tisdag 21/3 går bussarna från flera orter mot Stockholm.
Här får vi träffa gamla och nya vänner, prata om resminnen, äta god mat och ta del av båtens underhållning. Dessutom bjuder vi alla på vår egen BUSSig REVY! Välkomna med anmälan.

EFTER FESTEN KOMMER Påsken, som Du kan fira i den pittoreska tyska staden Celle, dit vår trevliga påskresa går även i år. Ett säkert tecken för vårens ankomst är ju tulpaner och dessa får vi se i mängder i alla tänkbara färger i deras ”lovade” land Holland. Anton har som vanligt lusläst vår nya katalog och skrivit en lång önskelista på alla resor han skulle vilja åka med. Jubel hade inga gränser, när han fick veta, att första resan till Alperna går i slutet av maj. Självklart till Sydtyrolens underbara lilla ”land”, där sommaren redan har kommit längre. MER ALPVYER & SJÖAR Vi längtar båda också till Dachstein-området söder om Salzburg.

I lilla  Ramsau känner vi oss som hemma hos familjen Matschner på deras fina, mysiga hotell mitt i byn. Mer spännande bergsvyer möter oss på vår nya resa till förbundslandet Östtyrolen. Vi kan beundra Österrikes högsta berg Grossglockner från nära håll vid Franz-Josefs-Höhe. Stället är känt för sina murmeldjur och Anton får träffa flera kompisar! Även många sjöar är populära resmål och kombinationen berg med blågröna vatten är nästan oslagbart! Lago Maggiore, en av norra Italiens kända, natursköna sjöar, har både italienska och schweiziska alper som kuliss. En spännande tågresa med berömda Bernina Express genom Schweiz bjuder dessutom på fler fina upplevelser.

BOKA TIDIGT RABATT Flera intressanta turer både i Norden och nere på kontinenten väntar på Er. Glöm inte våra boka tidigt rabatter, som gäller till den 16:e februari. Lite extra pengar att användas på semesterresan. Hoppas vi ses i bussen!

Många varma hälsningar från

Ami & Anton

Dela på Facebook
Sök resa
Sök resa
Amis hörna HB