Il Divo kommer till Hamburg, vilken konsert! 3 dagar

IL DIVOS nya album heter Timeless och så gör även deras pågående stora världsturnee. I oktober är det dags för besök i Hamburg i Tyskland och då är vi på plats!

En bussresa till Hamburg och uppleva en konsert med dessa fantastiska sångare får du inte missa.  Hamburg är verkligen ett av våra stora resemål. Med sin nya Elbfilarmoni och den nya stadsdelen, Hafecity lockar den besökare från hela världen.

Med perfekt utgångläge från hote Alte Wache, vid järnvägstationen tar vi pulsen på en härlig storstad.

Arvingarna på Kajskjul 8, 1 dag

Arvingarna krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av pop, dans, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart Eloise, Det svär jag på, Bo Diddley och visst vill man höra Mellosuccén I Do! Teater,  Musik och Glädje!!

Grease i Malmö

Musikalen Grease sätts upp på Nöjesteatern i Malmö under hösten 2019. Den klassiska kärlekshistorien om Danny som träffar sin Sandy under sommaruppehållet från skolan vilket leder till en riktig sommarromans. Grease är verkligen en klassiker som kan upplevas om och om igen! I rollen som Danny ser vi Anton Hagman som gjorde succé på Youtube redan som 12-åring. Sandy spelas av Caroline Johansson Kuhmunen som tidigare spelat huvudroller på på både Nöjesteatern och Göta Lejon. Nu kommer musikalen äntligen till Nöjesteatern i Malmö med premiär 3 oktober 2019

Tosca på Malmö Opera, 1 dag

Giacomo Puccinis opera utspelar sig i en explosiv tid. Det är en rafflande skildring av politik, tortyr, avrättning, våldtäkt, svartsjuka och sexuell utpressning. I centrum står operasångerskan Floria Tosca, hennes älskade, konstnären och frihetskämpen Mario Cavaradossi och den grymme maktfullkomlige polismästaren Scarpia som åtrår och begär Tosca.

Magnus Uggla på Rondo, 1 dag

Kryssning till Visby med Cinderella, 3 dagar

Ta Cinderella till Visby för en oförglömlig start på sommaren! Kryssningsavgångarna är skräddarsydda för att kunna kombineras med politikerveckan i Almedalen, men även för dig som bara vill upptäcka Visby och Gotland för en dag.

Cinderella, stora julbordsresan 2019

Stora julbordsresan ombord på Cinderella 18/12 ! Välkomna!

Cinderella med plusklubben

Nu är det dags igen! Plusklubben erbjuder Cinderellakryssning för sina prenumeranter!

 Res 2 för 1

 Mat, underhållnings och nöje på högsta nivå. Bussresa från Småland till Stockholm

Östersjöns största  dansgolv!

Så som i himmelen samt Cinderellakryssning 3 dagar fr Skåne

Kombinera mera!  Teater och kryssa med Cinderella!

Cinderellakryssning Tommy

Bra början på en sommar!  Kryssning med Cinderlla och Tommy Körberg ombord.

Resefest 2020

Tack alla som varit med 2019! Tiden går fort så boka in dig redan nu på Resefesten 2020!

Andrea Berg i Schwerin, 3 dagar

Biljetterna till Andrea Bergs Live 2020 är släppta, vi har biljetter i Schwerin!

Andra Bergs debutalbum kom 1992 och med " Du bist frei" startade hennes fantastiska karriär. Kanske är hon Tysklands mest älskade sångerska?'

Bussresa till Schwerin där vi får vara med om hennes fantastiska show " Live Tour 2020"!  Ljus, ljud och fullt drag har hon lovat att leverea. Du får också en dag i Schwerin som är en mysig stad i norra Tyskland. Vi bor mitt i centrum vid järnvägstationen på Intercity hotel.  Välkommen med på en musikresa när den är som bäst!

Baltikum, 8 dagar

Bankaresa Helsingfors, Markaryd, 4 dagar

5 maj

Påstigningsplatser: Osby, Hässleholm, Bjärnum, Vittsjö, Markaryd samt Strömsnäsbruk.

Bankaresa Helsingfors, Skåne 4 dagar

Årets "Bankaresa" går till Helsingfors.

Påstigningsplatser:

12 maj Trelleborg, Vellinge , Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Viken, Nyhamnsläge, Jonstorp, Höganäs, Ängelholm, Staffanstorp, Eslöv, Hörby, Höör

19 aug Trelleborg, Vellinge , Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Viken, Nyhamnsläge, Jonstorp, Höganäs, Ängelholm, Sjöbo, Svedala Oxiel !

Bankaresa Helsingfors, Vellinge och Höllviken, 4 dagar

26 maj

Påstigningsplatser: Skanör, Falsterbo, Höllviken, Vellinge, Tygelsjö

Bingolotto

Programmet börjar kl. 18:00 och vi ska vara på plats senast kl. 16:45 Vid ankomst får vi kaffe och lättare kaka. Innan hemresa äter vi en fralla. OBS: Glöm inte att ta med dina bingolotter. Finns även att köpa på plats.

Bordershop-bussen

Från Halland alla udda veckor på onsdagar.

Handla bekvämt! Direkt till Bordershop-bussens hemsida

Från Småland kan du åka med Schulz Resor
Åk från Småland 

Budapest med flyg, 5 dagar

Budapest - en av världens vackraste städer - har bevarat sin själ trots de senaste åren av snabb modernisering. Idag har Donau, de gmla art noveau-palatsen och de breda boulevarderna fåt sällskap av gourmetrestauranger och trendiga shoppinggallerior. Hit reser alla typer av resenärer - de som bara vill koppla av bland stadens bad, historieintresserade eller de som bara vill nuta av staden med de fina torgen och blomstrande caféerna.

Burg med shopping

En kortresa för alla!
Vi åker färjan Helsingborg-Helsingör som tar ca 20 minuter. Därefter tar vi oss till nästa färja Rödby-Puttgarden. Under den här överfarten finns det möjlighet att äta lunch, överfarten tar ca 45 minuter. Vi åker direkt till Bordershop där det blir shopping i 2 timmar, innan vi åker vidare till Burg och vårt hotell: Wisser Hotel. Vi äter gemensam middag kl. 19.00. Efter frukost blir det sedan avfärd från hotellet kl. 9.00. Idag shoppar vi på Calles i 1,5 timma. Förutom färjorna blir det stopp för em-fika på Hallandsås.

Cinderella med Christer Sjögren och Vikingarna

Chister Sjögren och dansbandet Vikingarna ombord på Cinderella! Christers succé i programmet " Så mycket bättre" följs upp av en härlig spelning tillsammans med Vikingarna ombord på Cinderella. En unik återförening av Sveriges kanske största dansband genom tiderna. OBS! Mycket begränsat antal platser till denna kryssning!

Cinderella Sensommarkryss

En helt vanlig fast ovanlig kryssning. För första gången gör vi en SENSOMMAR KRYSS med Tema. Julmarknadsresor står på programmet. Vi kommer att berätta om vilka julmarkander som "smakar" bäst! Tips och även erbjudande är självklara ingredienser. Såklar berör vi också vårens!!

Hjärtligt välkomna!!  Vi ses ombord!!

Erlings Resor och Citadellresor

Cinderellakryssning Fredag

Fredagar är det party ombord. Fart och fläkt och lite yngre medelålder inleder en härlig början på helgen! 

Se vilka som spelar

 

Cinderellakryssning från Skåne, Res 2 för 1, 2 dagar

Nu är det dags igen,  SKÅNE KRYSSAR!! 

Bussen går från Skåne under tidig morgon från olika avresplatser  morgon  ( Malmö 06.45) och är åter i Skåne nästkommande kväll (Malmö runt midnatt) .

Cinderella avgår kl. 18.00 och är tillbaka i Stockholm kl. 15.15 dag 2.

I priset ingår bussresa,del i insideshytt ,1 viking buffe inkl. dryck samt 1 frukost. 

Cinderellakryssning Lördag

Lördagar ombord på Cinderlla är Fest med stort F.

Full fart med massor av musik som får dig att hålla igång långt in på natten.

Se vilka som spelar

Cinderellakryssning Måndagar

Måndagar bjuder på dansband som det svänger om.

Se vilka som spelar  

 

Cinderellakryssning Onsdagar

Onsdagar är den stora dansbandskvällen! Det svänger!

Se vilka som spelar

Cinderellakryssning Söndagar

Storband är Söndagen tema, de allra bästa orkestrarna och låtarna bjuder upp till dans!

Se vilka som spelar

Cinderellakryssning Tisdag

Tisdagar är det dansband ombord.

Se vilka som spelar

 

Dagstur till Köpenhamn

Köpenhamn över dagen, vilken bra idé!  Danska Wienerbröd, Ströget, Glyptoteket eller en tur på kanalen. Alternativen är många för en lyckad dag med dansk gemyt!

Den Osalige på Gunnebo Slott, 1 dag

Sommarteater på Gunnebo Slott med Linus Wahlgren, Per Andersson, Ulla Skoog

Dolomiterna

I nordligaste Italien, där de gröna dalarna stoltserar med närmast medelhavsklimat och prunkande växtlighet, ligger Sydtyrolens historiska hjärta kring byn Tirol. I detta natursköna lilla ”land” möter alperna södern och vi får bekanta oss med tre språk, två kulturer och två kök. Inte nog med det – vi får även möta Dolomiternas oförglömliga bergsvärld.

Elbjazz i Hamburg, 3 dagar

En resa med Jazz!

Finland - De tusen sjöarnas land

Det bekanta men ändå okända grannlandet i öst, som under närmare 600 års tid var en del av konungariket Sverige. En blå labyrint av insjöar, öar, älvar och kanaler. Gröna skogar, levande landsort och modern arkitektur.

Finland - De tusen sjöarnas land, 7 dagar

Det bekanta men ändå okända grannlandet i öst, som under närmare 600 års tid var en del av konungariket Sverige. En blå labyrint av insjöar, öar, älvar och kanaler. Gröna skogar, levande landsort och modern arkitektur.

Golfresa Great Northern3 dagar

Tillsammans med Halmstad GolfArena erbjuder vi fantastiska
GREAT NORTHERN!

Helsingfors

Omgiven av hav på tre sidor gör Europas nordligaste huvudstad skäl för sitt tilläggsnamn "Östersjöns drottning". I vår trendiga grannstad kan man botanisera i designbutiker och känna pulsen på livliga salutorget.

Helsingforskryssning med Viking Line 3 dagar

Promenera på Esplanaden eller strosa runt på Salutorget, som är fullt av dofter, färgprakt och delikatesser.Betrakta stadslivet från ett café eller vila benen på Domkyrkans trappa. Allt hinns med på några timmar.

Viking Lines båt avgår kl. 16.30 och när vi checkat in i våra hytter äter vi en gemensam buffé ombord.. Därefter är det fritt att utforska kvällsnöjena ombord.

Cirka kl. 10.00 ankrar vi i Helsingfors. Det finns möjlighet att deltaga i en stadsrundtur på ca 1,5 timme. Vi får bl.a. se Senatstorget, Finlandiahuset och Sibeliusmonumentet. Resten av dagen är fri för eget bruk. Specialbutiker, gallerior och varuhus borgar för trevliga shoppingstunder. Båten återvänder till Stockholm kl. 17.30 och ombord är kvällen fri.

Ankomst till Stockholm ca kl. 10.00 nästa dag.

Helsingforskryssning 3 dagar JUNIKRYSS

Bättre erbjudande än detta är svårt att hitta!  Välkomna!

Helsingforskryssning från Skåne 3

En avkopplande resa till Helsingfors, vår trendiga granne i öst. Betrakta stadslivet från ett café eller vila benen på Domkyrkans trappa. Allt hinns med på några timmar.

Holland 6 dagar

En härlig bukett av tulpaner på bordet – det är vår! Följ med till Holland och få hela fält av dessa färgsprakande vårtecken. Programmet kommer snart!

Höga Kusten, en vacker del av Sverige 6 dagar

Följ med och upplev det vackra landskapet som sträcker sig från Ångermanälvens mynning i söder till Skagsudde utanför Örnsköldsvik i norr.

Jeppe på Berget på Tjolöholms slott

Sommarteater på Tjolöholms Slott med Claes Malmberg och Marianne Mörck

Jonas Gardell "Queen of everything!"

Jonas Gardell -Queen of everything på Lorensbergsteatern.

Krakow, flyt till en av Polens charmigaste städer 4 dagar

Krakow är en gammaldags pärla som anses vara en av Europas finaste sagostäder. Med majestätisk arkitetur och den spännande historien lockar många besökare. Därtill är det ett bra alternativ för plånboken eftersom det är bra priser här. Här finns det mesta för en bra storstadssemester!

 

Krakow i sptember med flyg, 4 dagar

Krakow är en gammaldags pärla som anses vara en av Europas finaste sagostäder. Med majestätisk arkitektur och den spännande historien lockar många besökare. Därtill är det ett bra alternativ för plånboken efter som det är bra priser här. Här finns det mesta för en bra storstadssemester!

Kryssning Dubai Abu Dhabi-Doha-Bahrain 9 dagar

Låt oss ta dig till några av världens mest extraordinära platser under vintern 2020. En unik upptäcktsresa fylld av modern lyx och naturens underverk! På nybyggda (sjösätts våren 2019) MSC Belissima kryssar vi i den Arabiska vikens glittrande vatten från Dubai, mellan spännande platser som bjuder på allt från ultramoderna skyskrapor och futuristisk arkitektur till vidsträckta sanddyner och öknens hemliga liv. Vita sandstränder, kristallklart vatten och en medeltemperatur på 25 grader gör denna kryssning till en semesterfavorit under vintern

Kryssning Karibien 9 dagar

Det är ingen tvekan om att Karibien alltid har varit en av de vackraste och mest fascinerande destinationerna i världen, en drömresa för varje turist som vill koppla av i en storslagen miljö, omgiven av långa vita sandstränder, palmer, exotiska frukter, korallrev med färgglada tropiska fiskar och härligt turkost vatten.

Kryssning på Donau från Belgrad till Wien 11 dagar

Följ med på denna natursköna och innehållsrika resa där floden Donau utgör ram och grund för vår resa och omgivningarna är som hämtade ur en målning! Floden slingrar sig genom de rofyllda omgivningarna där vi inte kan se oss mätta på gröna vinfält, idylliska små byar, medeltida borgar, djupa skogar i en aldrig sinande föränderlig utsikt utanför vårt fönster.

Kryssning på Donau från Wien till Bukarest 11 dagar

Härlig flodkryssning på den majestätiska floden Donau. Vi får under dessa härliga dagar uppleva inte mindre än 7 länder och 5 historiska huvudstäder. Längs vägen mellan dessa finns gott om tid att njuta av turen och Centraleuropas magi!

Kryssning Seine Paris -Normandie-Paris 5 dagar

Med Normandie och landstigningsstränderna! Njut av livet under denna förstklassiga kryssning på Seine, medan vi passerar genom ett pärlband av franska byar och städer samtidigt som vi blir bortskämda av god mat och trevligt umgänge ombord.

Kryssning Österled St Petersburg - Moskva 11 dagar

Följ med på ett historiskt och kulturellt kryssningsäventyr från Peter den Stores fantastiska stad St Petersburg genom det ryska landskapet där livet ibland verkar ha stått stilla i århundraden fram till Rysslands äventyrliga huvudstad Moskva.

Köpenhamn Opera

Tosca på Köpenhamnsoperan

Lago Maggiore

Med den röda Bernina Expressen förflyttar vi oss från Schweiz snötäckta bergstoppar till norra Italien, där söderns vinodlingar, cypresser och palmer väntar. Runt den glittrande blå Lago Maggiore möter vi prunkande trädgårdar, pittoreska städer, sagolika öar och stolta bergskedjor. Dessa kontraster har redan länge lockat hit folk från hela världen.

Lasse Stefanz på Cinderella

 

Mamma Mia The Party. 2 dagar

Välkommen med på fantastiska föreställningen Mamma Mia The party. I kombination med en härlig Cinderellakryssning. Vår tvådagarsresa går från Småland.

med Cinderellakryss 2 dagar

Unikt erbjudande för dig med Mediamax kort!  Ange ditt Mediamaxnummer på anmärkning i bokningsbilden och få din rabatt!

Mamma Mia The Party med Cinderella

Mamma Mia The party. I kombination med en härlig Cinderellakryssning.
Vår 3 dagarsresa går från Växjö , Alvesta och Ljungby, Värnamo och Jönköping

Midsommar i Dalarna, en högtid i sommarskrud 4 dagar

Årets midsommarresa tar oss med till Dalarna där man verkligen firar midsommar efter konstens alla regler. Vi bor på Hotell Kung Gösta i centrala Mora. Härifrån har vi ett utomordentligt utgångsläge att utforska såväl sevärdheterna i Mora som traktens midsommarfirande

Nordkap & Lofoten med flyg 9 dagar

Lofoten är känt för sina späckhuggare, sitt fiske och sin storslagna natur. Den lufttorkade stockfisken är stor här på Lofoten. Det blir också Nordkap som är en höjdpunkt med utsikt över Norra Ishavet. En upplevelse man inte glömmer! Vi färdas också genom Finland och vårt vackra Sverige på denna härliga resa.

Nordkap & Lofoten med flyg, 9 dagar

Lofoten är känt för sina späckhuggare, sitt fiske och sin storslagna natur. Den lufttorkade stockfisken är stor här på Lofoten. Det blir också Nordkap som är en höjdpunkt med utsikt över Norra Ishavet. En upplevelse man inte glömmer! Vi färdas också genom Finland och vårt vackra Sverige på denna härliga resa.

Norge med Hurtigrutten, 1 natt ombord Nyinstatt 30/7 6 dagar

Ny insatt avgång!!!

Någon gång i sitt liv måste man åka världens vackraste sjöresa, Hurtigruten. Varierande landskap, höga bergsväggr, djupa fjordar och grönklädda dalar byter av varandra under resan. Besök i både Trondheim och Bergen blir det också.

Hurtigrutten och Norge 6 dagar

Någon gång i sitt liv måste man åka världens vackraste sjöresa, Hurtigruten. Varierande landskap, höga bergsväggar, djupa fjordar och grönklädda dalar byter av varandra under resan. Besök i både Trondheim och Bergen blir det också.

Norrland i höstfärger

Norrland - här finner vi den riktiga vildmarken och den fantastiska naturen med fjäll, skog och porlande fjällbäckar. En resa med upplevelser, möten mellan människor och det naturen har att erbjuda. Höstens allra vackraste och sprakande färger får förgylla våra dagar!

Oberammergau

Passionsspelen uppfördes första gångn och anordnas vart tionde år. Levande tablåer från Gamla Testamentet och scener från Nya Testamentet lockar åskådare från hela världen.

 

Oktoberfest Bremen, 3 dagar

Gör som tusentals andra – medverka till den fantastiska stämningen på Bremens Oktoberfest! Härligt gung, klirr i ölglasen, sång och musik möter dig när du besöker Bremer Freimarkt, en populär tradition på bekvämt avstånd från Sydsverige. Upplev den lilla storstaden med sitt breda shoppingutbud, de mysiga gamla Schnoorkvarteren och de otaliga restaurangerna och pubarna.

Operan i Oslo

Norges huvudstad ligger mellan Oslofjorden och skogsområdet Nordmarka. Läget erbjuder en ovanlig blandning av pulserande stadsliv och sköna naturupplevelser. Och så har norge ett av de vackraste Operahus som finns.....

 

 

Rom med flyg, 5 dagar

Rom- Den Eviga Staden - Besökare i vår tid fascineras av stadens atmosfär och puls där antikens dagar och nutid blandas på ett harmoniskt sätt. Här finns lämningar från stadens grundande på 700-talet f.Kr. fram till våra tider. Ibland när man strosar omkring i denna storslagna stad med sina majestätiska monument som skvallrar om svunna tider så tappar man nästan tidsbegreppet. Förutom alla tusenåriga monument och konstskatter så finns de livliga, genuina och pittoreska kvarteren där livet pågår nästan hela dygnet om.

Rüdesheim, direkt 5 dagar extrainsatt 8/9

I Tysklands två mest natursköna dalgångar finns landets bästa förutsättningar för vinodling. Den majestätiska Rhendalen med sina medeltida borgar kontrasteras av den mer intima Moseldalen med korsvirkesidyller och branta sluttningar. Vi utforskar båda dessa skönheter, smakar på goda viner och mår bra tillsammans. Här väntar också festvimlet på Drosselgasse och trevliga vinprovningar.

Salzkammergut, 8 dagar

I Österrikes hjärta, Salzkammergut, ligger sjöarna tätt, inramade av storslagna bergsscenarion med ett av alpernas skönaste berg, ”kungen” Dachstein. Här vistas vi i Värdshuset ”Vita Hästens” hemtrakter runt den omsjungna sjön Wolfgangsee. I början av 1800-talet upptäckte romantikens målare detta paradis, dit snart både kungar, kejsare och operettfurstar började vallfärda. Nu är det också vår tur!

Spreewald

Fler och fler har upptäckt denna gröna idyll strax söder om Berlin. I Spreewald är det svårt att tro att det bara är några mil till den tyska huvudstaden. Här finner man enbart lugn, sagolik natur och milslånga vattenleder. Området är delvis orört sedan istiden och invånarna är måna om att behålla den genuina atmosfären. Följ med och upplev denna speciella del av världen, en resa i den vackra naturens tecken.

Stockholm Weekend

Stockholm, vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda alla årstider teater, konst, museer, nöjen och shopping. Här finns något för alla!

Vi lämnar Halland och Göteborg på morgonen och vi gör två stopp på vägen upp för förmiddagsfika och lunch (ingår ej). Ankomst till Stockholm ca kl 15.30 Avresa från Stockholm ca kl 10.00

Så som i himmelen, 3 dgr Cinderellakryssning Halland, Småland

Så som i himmelen & Cinderellakryssning en härlig kombination av nöjen!

Vandring Südtirol, 10 dagar

I Sydtyrolen, Italiens nordligaste region, ligger den gröna Passeier dalen. Omgiven av Ötztaler-, Stubaier- och Sarntaler alper har området fina förutsättningar för många sköna, varierande turer. Vin- och äppelodlingar, vidsträckta ”Alm” ängar, spännande raviner med vattenfall, uråldriga ”Waal”- vägar och alpina höjder. Här finns allt på nära håll.

Värmland & Dalslands kanal, 4 dagar

Ack Värmeland du sköna... Välkomna med på denna resa till det sevärda och upplevelserika Värmland. Här finns den svenska själen, de stora skogarna, älvarna, sjöarna och de små fina gårdarna och Lars Lerins konst!

Åland

Mitt i skärgårdshavet ligger ”fredens öar”, Åland. Detta lilla, självstyrda, svenskspråkiga landskap bildar med sina över 6 500 öar och skär en av världens största arkipelager. Njut av orörd atur, frisk luft och det sköna lugnet.

Åland i september 4 dagar

Mitt i skärgårdshavet ligger ”fredens öar”, Åland. Detta lilla, självstyrda, svenskspråkiga landskap bildar med sina över 6 500 öar och skär en av världens största arkipelager. Njut av orörd atur, frisk luft och det sköna lugnet.