Kryssning till Visby med Cinderella, 3 dagar

Ta Cinderella till Visby för en oförglömlig start på sommaren! Kryssningsavgångarna är skräddarsydda för att kunna kombineras med politikerveckan i Almedalen, men även för dig som bara vill upptäcka Visby och Gotland för en dag.

Så som i himmelen samt Cinderellakryssning 3 dagar fr Skåne

Kombinera mera!  Teater och kryssa med Cinderella!

Cinderellakryssning Tommy

Bra början på en sommar!  Kryssning med Cinderlla och Tommy Körberg ombord.

Cinderella Sensommarkryss

En helt vanlig fast ovanlig kryssning. För första gången gör vi en SENSOMMAR KRYSS med Tema. Julmarknadsresor står på programmet. Vi kommer att berätta om vilka julmarkander som "smakar" bäst! Tips och även erbjudande är självklara ingredienser. Såklar berör vi också vårens!!

Hjärtligt välkomna!!  Vi ses ombord!!

Erlings Resor och Citadellresor

Cinderellakryssning Lördag

Lördagar ombord på Cinderlla är Fest med stort F.

Full fart med massor av musik som får dig att hålla igång långt in på natten.

Se vilka som spelar

Helsingforskryssning med Viking Line 3 dagar

Promenera på Esplanaden eller strosa runt på Salutorget, som är fullt av dofter, färgprakt och delikatesser.Betrakta stadslivet från ett café eller vila benen på Domkyrkans trappa. Allt hinns med på några timmar.

Viking Lines båt avgår kl. 16.30 och när vi checkat in i våra hytter äter vi en gemensam buffé ombord.. Därefter är det fritt att utforska kvällsnöjena ombord.

Cirka kl. 10.00 ankrar vi i Helsingfors. Det finns möjlighet att deltaga i en stadsrundtur på ca 1,5 timme. Vi får bl.a. se Senatstorget, Finlandiahuset och Sibeliusmonumentet. Resten av dagen är fri för eget bruk. Specialbutiker, gallerior och varuhus borgar för trevliga shoppingstunder. Båten återvänder till Stockholm kl. 17.30 och ombord är kvällen fri.

Ankomst till Stockholm ca kl. 10.00 nästa dag.

Helsingforskryssning 3 dagar JUNIKRYSS

Bättre erbjudande än detta är svårt att hitta!  Välkomna!

Kryssning Dubai Abu Dhabi-Doha-Bahrain 9 dagar

Låt oss ta dig till några av världens mest extraordinära platser under vintern 2020. En unik upptäcktsresa fylld av modern lyx och naturens underverk! På nybyggda (sjösätts våren 2019) MSC Belissima kryssar vi i den Arabiska vikens glittrande vatten från Dubai, mellan spännande platser som bjuder på allt från ultramoderna skyskrapor och futuristisk arkitektur till vidsträckta sanddyner och öknens hemliga liv. Vita sandstränder, kristallklart vatten och en medeltemperatur på 25 grader gör denna kryssning till en semesterfavorit under vintern

Kryssning Karibien 9 dagar

Det är ingen tvekan om att Karibien alltid har varit en av de vackraste och mest fascinerande destinationerna i världen, en drömresa för varje turist som vill koppla av i en storslagen miljö, omgiven av långa vita sandstränder, palmer, exotiska frukter, korallrev med färgglada tropiska fiskar och härligt turkost vatten.

Kryssning på Donau från Belgrad till Wien 11 dagar

Följ med på denna natursköna och innehållsrika resa där floden Donau utgör ram och grund för vår resa och omgivningarna är som hämtade ur en målning! Floden slingrar sig genom de rofyllda omgivningarna där vi inte kan se oss mätta på gröna vinfält, idylliska små byar, medeltida borgar, djupa skogar i en aldrig sinande föränderlig utsikt utanför vårt fönster.

Kryssning på Donau från Wien till Bukarest 11 dagar

Härlig flodkryssning på den majestätiska floden Donau. Vi får under dessa härliga dagar uppleva inte mindre än 7 länder och 5 historiska huvudstäder. Längs vägen mellan dessa finns gott om tid att njuta av turen och Centraleuropas magi!

Kryssning Seine Paris -Normandie-Paris 5 dagar

Med Normandie och landstigningsstränderna! Njut av livet under denna förstklassiga kryssning på Seine, medan vi passerar genom ett pärlband av franska byar och städer samtidigt som vi blir bortskämda av god mat och trevligt umgänge ombord.

Kryssning Österled St Petersburg - Moskva 11 dagar

Följ med på ett historiskt och kulturellt kryssningsäventyr från Peter den Stores fantastiska stad St Petersburg genom det ryska landskapet där livet ibland verkar ha stått stilla i århundraden fram till Rysslands äventyrliga huvudstad Moskva.

Mamma Mia The Party. 2 dagar

Välkommen med på fantastiska föreställningen Mamma Mia The party. I kombination med en härlig Cinderellakryssning. Vår tvådagarsresa går från Småland.

Mamma Mia The Party med Cinderella

Mamma Mia The party. I kombination med en härlig Cinderellakryssning.
Vår 3 dagarsresa går från Växjö , Alvesta och Ljungby, Värnamo och Jönköping

Så som i himmelen, 3 dgr Cinderellakryssning Halland, Småland

Så som i himmelen & Cinderellakryssning en härlig kombination av nöjen!