Dubbel Trubbel på Lisebergsteatern

Komiska kaos på Lisebergsteatern med Thomas Petersson

Bingolotto

Programmet börjar kl. 18:00 och vi ska vara på plats senast kl. 16:45 Vid ankomst får vi kaffe och lättare kaka. Innan hemresa äter vi en fralla. OBS: Glöm inte att ta med dina bingolotter. Finns även att köpa på plats.

Björn Skifs, Göteborg

Följ med på 50 fantastiska år med Björn Skifs i hans nya turné "Bitar ur mitt liv". Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär

Dagstur till Köpenhamn

Dagstur till Louisiana

Jonsered Sommarteater

Sommarteater på Jonsered med Claes Malmberg, Hanna von Spreti, Eva-Lotta Bernström samt Jan Malmsj

Kuta och Kör på Gunnebo Slott

Sommarteater på Gunneo Slott med Allan Svensson, Lotta Thorell, Ola Forssmed, Sofie Lindberg, Ewa Roos

Malmö 2 dagar, Tomas Ledin

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.

Robert Gustavsson, Rondo

ROLANDZ PÅ RONDO med Robert Gustafsson – en av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

The Play that goes Wrong, Lorensbergsteatern

Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder - allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras!