Bingolotto

Programmet börjar kl. 18:00 och vi ska vara på plats senast kl. 16:45 Vid ankomst får vi kaffe och lättare kaka. Innan hemresa äter vi en fralla. OBS: Glöm inte att ta med dina bingolotter. Finns även att köpa på plats.

Kuta och Kör på Gunnebo Slott

Sommarteater på Gunneo Slott med Allan Svensson, Lotta Thorell, Ola Forssmed, Sofie Lindberg, Ewa Roos

Macken-TVserien på scen

Macken - TV-serien på scen med Galenskaparna och After Shave.
Föreställningen hade preimär på Lorensbergsteaterns 100 årsdag.
Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vi Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt! Och Roy och Roger förblir precis likadana som de alltid har varit.

Operan i Oslo

Norges huvudstad erbjuder en ovanlig blandning av pulserande stadsliv och sköna naturupplevelser. Oslo är en av Europas snabbast växande huvudstäder med massor av ny intressant arkitektur och konst att se samt spännande restauranger att prova. Ändå är stadskärnan tillräckligt kompakt för att göra det lätt att ta sig runt. Oslo har varit huvudstad sedan 1814, när Norge blev självständigt från Danmark.

 

 

Phantom of the Opera på Göteborgsoperan

Phantom of the Opera på Göteborgsoperan
Passion-Besatthet-Raseri-och förkrossad kärlek.
Musikal i två akter av Andrew Lloyd Webber

 

Spelman på Taket, Malmö

Innebär begreppet tradition en samling oföränderliga läror som går i arv genom generationerna? Eller är traditionen en berättelse som (måste) utvecklas över tid? Det är frågor som upptar den fattige mjölkutköraren Tevje i Jerry Bocks klassiska musikal med klezmerinspirerad musik. Det är också frågor som sysselsätter vår samtid.

Tomas Ledin på Rondo

Tomas Ledin - Skarpt Läge! Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar åter igen Rondos scen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum .