Våra dagsresor

Arvingarna på Kajskjul 8, 1 dag

Arvingarna krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av pop, dans, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart Eloise, Det svär jag på, Bo Diddley och visst vill man höra Mellosuccén I Do! Teater,  Musik och Glädje!!

Bingolotto

Programmet börjar kl. 18:00 och vi ska vara på plats senast kl. 16:45 Vid ankomst får vi kaffe och lättare kaka. Innan hemresa äter vi en fralla. OBS: Glöm inte att ta med dina bingolotter. Finns även att köpa på plats.

Dagstur till Köpenhamn

Köpenhamn över dagen, vilken bra idé!  Danska Wienerbröd, Ströget, Glyptoteket eller en tur på kanalen. Alternativen är många för en lyckad dag med dansk gemyt!

Den Osalige på Gunnebo Slott, 1 dag

Sommarteater på Gunnebo Slott med Linus Wahlgren, Per Andersson, Ulla Skoog

Grease i Malmö

Musikalen Grease sätts upp på Nöjesteatern i Malmö under hösten 2019. Den klassiska kärlekshistorien om Danny som träffar sin Sandy under sommaruppehållet från skolan vilket leder till en riktig sommarromans. Grease är verkligen en klassiker som kan upplevas om och om igen! I rollen som Danny ser vi Anton Hagman som gjorde succé på Youtube redan som 12-åring. Sandy spelas av Caroline Johansson Kuhmunen som tidigare spelat huvudroller på på både Nöjesteatern och Göta Lejon. Nu kommer musikalen äntligen till Nöjesteatern i Malmö med premiär 3 oktober 2019

Jeppe på Berget på Tjolöholms slott

Sommarteater på Tjolöholms Slott med Claes Malmberg och Marianne Mörck

Jonas Gardell "Queen of everything!"

Jonas Gardell -Queen of everything på Lorensbergsteatern.

Magnus Uggla på Rondo, 1 dag

Tosca på Malmö Opera, 1 dag

Giacomo Puccinis opera utspelar sig i en explosiv tid. Det är en rafflande skildring av politik, tortyr, avrättning, våldtäkt, svartsjuka och sexuell utpressning. I centrum står operasångerskan Floria Tosca, hennes älskade, konstnären och frihetskämpen Mario Cavaradossi och den grymme maktfullkomlige polismästaren Scarpia som åtrår och begär Tosca.