Julmarknad Rostock, 3 dgr, InterCity hotel

Rostock – uppskattat och alltid populärt

Rostock har blivit en av de mest populära julmarknadsstäderna för oss svenskar. Denna fantastiska Hansastad med sin vackra arkitektur är ett riktigt paradis för shopping och ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Med sin trevliga gågata som erbjuder så mycket mer än själva julmarknaden är Rostock den perfekta shoppingstaden. Vi bor bra med stationens alla spårvagnsförbindelser runt knuten.

I resans pris ingår:

- Bussresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC på InterCity Hotel
- 2 frukostar
- rundtur
- reseledare

Ev. tillägg enkelrum 600:-

Dag 1
Vi startar på morgonen där våra bussar och anslutningsbussar hämtar upp längs vägen. Efter ev. omlastning i Malmö fortsätter vi via Öresundsbron tar vi oss genom Danmark och fortsätter med färjan till Tyskland. Vi gör de första inköpen innan vi checkar in på vårt hotell. Med julmarknaden på behagligt avstånd i centrum är det bara att börja utforska staden.

Dag 2
Frukost. Hela dagen står till förfogande i Rostock och hör finns mycket att se och göra. Varför inte ett besök i den mäktiga Mariakyrkan eller spendera ett par timmar inne på den stora shoppinggallerian 100 meter längre bort. Kvällen spenderas på egen hand. Fråga gärna reseledaren om restaurangtips.

Dag 3
Efter frukost under några förmiddagstimmar kan ni välja att bara ta det lugnt på rummet eller spendera med promenad i Rostock. Senare på förmiddagen tar vi tar plats i bussen för att påbörja hemresan mot Sverige. Vi tar färja över till Danmark och beräknas anlända till Malmö ca kl. 18, härifrån fortsätter våra bussar och anslutningar efter ev. omlastning mot de olika avstigningsorterna. 

InterCity Hotel ***

Ligger direkt vid centralstationen. ca 20 minuters promenad till julmarknaden i centrum. Hotellgäster åker gratis spårvagn. Hiss finns på hotellet. Restaurang finns på hotellet

Avresor