Julmarknad Lübeck 3 dgr, Hotel Park Inn

Lübeck – en svensk klassiker i Tyskland

Lübeck vet man hur en julmarknad ska se ut och resorna hit är mycket populära. Vi stormtrivs i den tyska julatmosfären och bland alla sevärdheter i Lübecks pittoreska stadskärna. Besök Mariakyrkan, fika hos marsipantillverkaren Niederegger eller kanske en värmande Glühwein på Breite Strasse. Vi bor förnämligt på centralt belägna hotell Park Inn

"Sista minuten" den 6/12   800.- rabatt

I resans pris ingår:
- bussresa med ev. anslutningsresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC
- 2 frukostar
- 1 middag på hotellet, första kvällen
- reseledare
- stadspromenad
- shopping vid gränshandel
- vägskatter

Tillägg: Enkelrum 1400:-

Park Inn Hotel ligger med utmärkt läge nära centrum. På bara 3-4 minuters promenad når man den historiska stadskärnan med alla butiker, caféer, restauranger och givetvis den populära julmarknaden. På hotellet finns 156 rum, hiss, restaurang (-er), wifi, och bar. Rökfritt hotell!

Dag 1
Våra bussar och anslutningar hämtar upp under morgonen och efter ev. omlastning i Malmö fortsätter vi via Öresundsbron och tar oss genom Danmark. Tidigt på eftermiddagen kommer vi till den gamla Hansastaden så lite prisvänlig gränshandel hinner vi också med. Vi checkar in på vårt hotell. Efter en gemensam middag kan vi njuta av Lübecks härliga stadskärna och julmarknad.

Dag 2
Först frukost och sedan, för den som vill, en intressant stadspromenad. Dagen är sedan fri för egna aktiviteter och kanske gör man som på 1800-talet, ta en vilopaus på Niedereggers berömda café föra att få kraft att fortsätta julshoppandet. Smit in på Karstadt för lite julshopping och njut av den myllrande julmarknaden längs Breitestrasse. Kvällen har man till eget förfogande i denna förtjusande stad

Dag 3
Frukost i lugn och ro, även om det är hemresedag har vi inte långt. Senare sätter vi oss i bussen för att åter styra kosan mot Sverige, där vi beräknas vara i Malmö ca kl. 18.00. Efter ev. omlastning fortsätter anslutningarna mot respektive avstigningsort. 

Avresor