Julmarknad Rostock 3 dgr, Hotel Die Kleine Sonne

Rostock – uppskattat och alltid populärt

Rostock har blivit en av de mest populära julmarknadsstäderna för oss svenskar. Denna fantastiska Hansastad med sin vackra arkitektur är ett riktigt paradis för shopping och ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Med sin trevliga gågata som erbjuder så mycket mer än själva julmarknaden är Rostock den perfekta shoppingstaden. Vi bor med allra bästa läget.

I resans pris ingår:
- bussresa med ev. anslutningsresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC
- 2 frukostar
- på avgångarna 29/11, 6/12, 13/12 ingår middag första kvällen på Hotel Sonne

- reseledare
- stadspromenad
- shopping vid gränshandel
- vägskatter

Tillägg: Enkelrum 600:-

 

Gemytliga Hotel Die Kleine Sonne*** ligger med centralt läge vid stora torget. Gångavstånd till julmarknaderna, gågator, butiker, restauranger och sevärdheter. På hotellet finns 48 rum, hiss och frukostmatsal. Restaurang och bar finns på systerhotellet Steigenberger Sonne, rakt över gatan.

Dag 1
Vi startar på morgonen där våra bussar och anslutningsbussar hämtar upp längs vägen. Efter ev. omlastning i Malmö fortsätter vi via Öresundsbron tar vi oss genom Danmark och fortsätter med färjan till Tyskland. Vi gör de första inköpen innan vi checkar in på vårt hotell. Med julmarknaden runt hörnet är det bara att börja utforska staden. (på helgresorna med avresa 29/11, 6/12, 13/12 ingår middag första kvällen på Hotel Sonne)

Dag 2
Frukost. Hela dagen står till förfogande i Rostock och hör finns mycket att se och göra. Varför inte ett besök i den mäktiga Mariakyrkan eller spendera ett par timmar inne på den stora shoppinggallerian 100 meter längre bort. Kvällen spenderas på egen hand. Fråga gärna reseledaren om restaurangtips.

Dag 3
Efter frukost under några förmiddagstimmar kan ni välja att bara ta det lugnt på rummet eller spendera en stund på stan. Senare på förmiddagen tar vi tar plats i bussen för att påbörja hemresan mot Sverige. Vi tar färja över till Danmark och beräknas anlända till Malmö ca kl. 18, härifrån fortsätter våra bussar och anslutningar efter ev. omlastning mot de olika avstigningsorterna. 

Avresor