Max Raabe & Palastorchester i Berlin, 3 dagar

De senaste åren har Max Raabe och Palastorchesterns popularitet nästan exploderat utanför Tyskland. Tack vare sändningar i SVT har även många av oss svenskar tagit denna härliga musik till oss. När det blandas musik från senaste albumet tillsammans med äldre örhängen” så utlovas en storslagen musikupplevelse med Max Raabe och hans Palastorchester! Vi vågarutlova en resa med stora upplevelser för alla sinne

I resans pris ingår:
- bussresa
- logi i 2-bäddsrum på Hotel Sorat Ambassador.
- alla i programmet angivna måltider
- sightseeingtur i Berlin
- parkettplats till konserten i Admiralpalast
- reseledare
- vägskatter och moms

 

Fredag 21/2 2020
Musikbussen startar under morgontimmarna och stannar för påstigning längs vägen söderut mot Malmö. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark till Gedser. På färjan över till Rostock finns såväl möjlighet att äta lunch som att shoppa. Senare under eftermiddagen anländer vi till Berlin där vi checkar in på vår centralt belägna hotell med gångavstånd till såväl sevärdheter som shopping. På kvällen samlas vi igen för en gemensam middag som får runda av dagen.

Lördag 22/2 2020
Efter en riklig och välsmakande frukost tar de som önskar plats i bussen för att tillsammans använda förmiddagen till en intressant rundtur bland Berlins många sevärdheter. Efter sightseeingturen står några timmar till fritt förfogande för egna strövtåg, shopping etc. Vi samlas sedan igen och äter en tidig middag innan vi med bussen beger oss till förnämliga Admiralspalast. Max Raabe och Palast Orchester börjar kl. 20.00. Vi njuter av härliga melodier, fina sånger och högklassig musik från våra parkettplatser!

Söndag 23/2 2020
Hemresan startar efter frukost och går norrut mot Rostock. Innan färjeresan passar vi givetvis på att göra lite förmånliga inköp i någon av gränsbutikerna. Klockan 13.00 avgår färjan från Rostock, och ombord äter vi avslutningslunch inkl. dryck. Sista etappen genom Danmark går från Gedser via Öresundsbron till Malmö, dit vi anländer vid 18-tiden.

Hotel Sorat Ambassdor ***
Detta hotell i Berlin ligger nära det berömda shoppingområdet City West, Kurfürstendamm, Tauentzienstraße, Gedächtniskirche och bara 400 meter från varuhuset KaDeWe. Det finns många restauranger, kaféer och barer runt hotellet.

 

Avresor