Sverige

Borta bra men hemma.......

Julhelgen på Ronneby Brunn

Att fira julhelgen borta är ett bra alternativ om du verkligen vill koppla av och bara ta det lugnt. På Ronnyby Brunn finns all julmat och julfirande du kan tänka dig! Så det är bara att slå sig till ro, njuta och delta i det trevliga sällskapet.

Vill ni åka på egen hand till Ronneby går det givetvis bra att ansluta till vårt julfirande direkt på hotellet! (Prisavdrag för arrangemang utan bussresa: -750:-/person)

Jokkmokks Marknad

Jokkmokks Marknad En spännande och annorlunda resa till Europas största och äldsta vinterfest . Snön knakar under skorna och det dunkla vinterljuset lyses upp av välkomnande eldar. I Lappland 200 km norr om polcirkeln, ligger Jukkasjärvi vid Torne älv. Det är isen härifrån som man använt för att skapa det fantastiska ishotellet. Resan börjar i Luleå och följs av många spännande besök. Många minnen tar vi med hem.

Midsommar i Dalarna, en högtid i sommarskrud 4 dagar

Årets midsommarresa tar oss traditionellt med till Dalarna där man verkligen firar midsommar efter konstens alla regler. Vi bor på Hotell Kung Gösta i centrala Mora. Härifrån har vi ett utomordentligt utgångsläge att utforska såväl sevärdheterna i Mora som traktens midsommarfirande

Stockholm Weekend 3 dagar, teater om du vill

Stockholm, vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda alla årstider teater, konst, museer, nöjen och shopping. Här finns något för alla!

Vi lämnar Halland och Göteborg på morgonen och vi gör två stopp på vägen upp för förmiddagsfika och lunch (ingår ej). Ankomst till Stockholm ca kl 15.30 Avresa från Stockholm ca kl 10.00 dag 3. 

OBS! På avresa 29/11 finns möjlighet att besöka julmarknaderna både i Gamla Stan och på Skansen!