Sverige

Borta bra men hemma.......

Halland 2 dagar

Halland är fullt av spännande museer och intressanta utställningar. Här finns mycket vacker natur och den härliga kusten bjuder på fina vyer. Ett landskap som mycket att erbjuda.

Visby-Bornholm med Cinderella 4 dagar

Missa inte chansen till en helt unik långkryssning till danska Bornholm och Visby. Det här är en sommardröm för hela familjen med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar i skärgården ombord på Cinderella – fulladdad med kryssningsgodis.

Cinderella med en dag i Visby 3 dagar

 Ta Cinderella till Gotland för en oförglömlig start på sommaren!  Passa på att ta del av högkvalitativa måltider och möjlighet att både handla taxfree och vila ut dig i fartygets exklusiva spa. Välkomna ombord!

Dalhalla, 3 dagar

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Den unika miljön hänför tusentals besökare varje år Vi kommer få se Time Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera “Jesus Christ Superstar”. Det är en av världens största musikalsuccér genom tiderna. I rollen som Jesus ser vi Linus Wahlgren och Peter Stormare kommer spela kung Herodes.

Göta Kanal 3 dagar

En utflykt på Göta Kanal, Sveriges Blå Band, är inte bara en vanlig båttur utan också en resa genom vår historia. Detta är något som vi upptäcker under färden på denna, en av Sveriges mest kända turistattraktioner. Förutom turen på Göta Kanal har vi också inkluderat en rundtur i St Annas skärgård. Båda båtturerna beskrivs bäst som rofyllda resor i ett landskap när Sverige är som vackrast.

 

Höga Kusten, en vacker del av Sverige 6 dagar

Följ med och upplev det vackra landskapet som sträcker sig från Ångermanälvens mynning i söder till Skagsudde utanför Örnsköldsvik i norr.

Midsommar i Dalarna, en högtid i sommarskrud 4 dagar

Årets midsommarresa tar oss med till Dalarna där man verkligen firar midsommar efter konstens alla regler. Vi bor på Hotell Kung Gösta i centrala Mora. Härifrån har vi ett utomordentligt utgångsläge att utforska såväl sevärdheterna i Mora som traktens midsommarfirande.

Norrland i höstfärger

Norrland – här finner vi den riktiga vildmarken och den fantastiska naturen med fjäll, skog och porlande fjällbäckar. En resa med upplevelser, möten mellan människor och det naturen har att erbjuda. Höstens allra vackraste och sprakande färger får förgylla våra dagar!

Stockholm Weekend 3 dagar, teater om du vill

Stockholm, vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda alla årstider teater, konst, museer, nöjen och shopping. Här finns något för alla!

Vi lämnar Halland och Göteborg på morgonen och vi gör två stopp på vägen upp för förmiddagsfika och lunch (ingår ej). Ankomst till Stockholm ca kl 15.30 Avresa från Stockholm ca kl 10.00 dag 3. 

Värmland & Dalslands kanal 4 dagar

Ack Värmeland du sköna….välkomna med på denna resa till det sevärda och upplevelserika Värmland. Här finns den svenska älven, de stora skogarna, älvarna, sjöarna och de små fina gårdarna och Lars Lerins konst!