Sverige

Borta bra men hemma.......

Cinderella med en dag i Visby 3 dagar

 Ta Cinderella till Gotland för en oförglömlig start på sommaren!  Passa på att ta del av högkvalitativa måltider och möjlighet att både handla taxfree och vila ut dig i fartygets exklusiva spa. Välkomna ombord!

Dalhalla, 3 dagar

Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl. a beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Den unika miljön hänför tusentals besökare varje år Vi kommer få se Time Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera “Jesus Christ Superstar”. Det är en av världens största musikalsuccér genom tiderna. I rollen som Jesus ser vi Linus Wahlgren och Peter Stormare kommer spela kung Herodes.

Höga Kusten, en vacker del av Sverige 6 dagar

Följ med och upplev det vackra landskapet som sträcker sig från Ångermanälvens mynning i söder till Skagsudde utanför Örnsköldsvik i norr.

Julhelgen på Ronneby Brunn

Att fira julhelgen borta är ett bra alternativ om du verkligen vill koppla av och bara ta det lugnt. På Ronnyby Brunn finns all julmat och julfirande du kan tänka dig! Så det är bara att slå sig till ro, njuta och delta i det trevliga sällskapet.

Vill ni åka på egen hand till Ronneby går det givetvis bra att ansluta till vårt julfirande direkt på hotellet! (Prisavdrag för arrangemang utan bussresa: -750:-/person)

Midsommar i Dalarna, en högtid i sommarskrud 4 dagar

Årets midsommarresa tar oss traditionellt med till Dalarna där man verkligen firar midsommar efter konstens alla regler. Vi bor på Hotell Kung Gösta i centrala Mora. Härifrån har vi ett utomordentligt utgångsläge att utforska såväl sevärdheterna i Mora som traktens midsommarfirande

Stockholm Weekend 3 dagar, teater om du vill

Stockholm, vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda alla årstider teater, konst, museer, nöjen och shopping. Här finns något för alla!

Vi lämnar Halland och Göteborg på morgonen och vi gör två stopp på vägen upp för förmiddagsfika och lunch (ingår ej). Ankomst till Stockholm ca kl 15.30 Avresa från Stockholm ca kl 10.00 dag 3. 

OBS! På avresa 29/11 finns möjlighet att besöka julmarknaderna både i Gamla Stan och på Skansen!

Värmland & Dalslands kanal 4 dagar

Ack Värmeland du sköna... Välkomna med på denna resa till det sevärda och upplevelserika Värmland. Här finns den svenska själen, de stora skogarna, älvarna, sjöarna och de små fina gårdarna och Lars Lerins konst!